RADIO NATYRA

Me ne Gjithmonë Afër Vendlindjes suaj

Kontakt!

RadioNatyra

Viber: +44 7988 902 508
Skype: radionatyra

Stafi në Radio

ne jemi ata që kujdesemi për disponimin tuaj

Leila Rekaj. Drejtoresha

Studio Qëndrore Angli

Fitore Shala. Redaktore

Zvicerr

Naser Hoti

Studio 1 . Gjermani

Ismet Ala

Studio 2 . Angli

Hajriz Mustafa

Studio 3. Kosovë

Blerim Muzaqi

Studio 4. Gjermani

ZËRI I
MUZIKËS
SHQIPE

Radio në Internet

Një ndjesi e re dhe Zemra e Shqiptarisë “RadioNatyra” e bën ditën tuaj të paharrueshme me shumëllojshmërinë e madhe të këngëve. Mbush energji për ditë pune dhe pusho mendjen dhe shpirtin kur të doni atë në këtë mënyrë. Dëgjoni këngët e mrekullueshme melodioze të zgjedhjes suaj gjatë gjithë kohes 24/7. “RadioNatyra” është stacion radio e përshtatur plotësisht në internet, e cila ju siguron kënaqësinë 100%

ne nuk jemi radio e vetme por jemi radio më e mira

Disponimi juaj 100%

Promovoni në RadioNatyra

Ju vetëm na kontaktoni ne kujdesemi për ju.

Sallon ondulimi

Firma Biznesi

Agjensione etj...

Markete etj...

“Muzikë e Paster Shqiptare 24/7 Live”

“Gjdo natë Urime dhe Përshëndetje”
“Gjdo natë Emisione me tema të ndryshme”
  • Ahengje Familjare etj…
  • Mbëmje Festive etj…
  • Koncerte etj…
  • Restaorante etj…
  • Salla Dasmave etj…

Video Marketing

Të nderuarë, artist, afaristë, biznismenë Ju OFROJMË mundësi dhe hapesirë publicitare
në programin tonë RadioNatyra 24 orë në vecanti keni rastin që të bëni
me çmime shumë të volitshme reklamimin e vlerave dhe prodhimeve tuaja,
shërbimeve dhe zhvillimit të videoklipeve biznesit TUAJ me çmime shumë të volitshme
reklamimin e vlerave dhe prodhimeve tuaja, shërbimeve dhe zhvillimit të biznesit që
ju drejtoni për të bërë fitime sa më të majme dhe duke i ofruar klientëve dhe
konsumatorëve atë që sot kërkojnë!

Marketing

Vend për Reklamen tuaj Këtu

Urime & Përshëndetje

Çdo natë duke filluar nga ora 20:00 – 22:00 Emisione Nate – Urimet & Përshëndetjet0

Duke ju mudësuar të gjithë dëgjuesve që të urojnë dhe të përshëndesin më të dashurit e tyre.

Emision i cili mundeni të beheni pjesë permes. Nr Fix & Viber & Verzionit Skype.

Emisioni i Natës me Tema të Ndryshme

Çdo natë duke filluar nga ora 20:00 – 22:00 Emisione Nate – Urimet & Përshëndetjet.

Duke ju mudësuar të gjithë dëgjuesve që të urojnë dhe të përshendesin më të dashurit e tyre.

Emision i cili mundeni të beheni pjesë permes. Nr Fix & Viber & Verzionit Skype.

Kontakt

Viber

Adresa Skype

Pin It on Pinterest

Share This