100% Radio Shqiptare në Internet

RADIO NATYRA

Një ndjesi e re dhe Zemra e Shqiptarisë “RadioNatyra” e bën ditën tuaj të paharrueshme me shumëllojshmërinë e madhe të këngëve. Mbush energji për ditë pune dhe pusho mendjen dhe shpirtin kur të doni atë në këtë mënyrë. Dëgjoni këngët e mrekullueshme melodioze të zgjedhjes suaj gjatë gjithë kohes 24/7. “RadioNatyra” është stacion radio e përshtatur plotësisht në internet, e cila ju siguron kënaqësinë 100%

NËSE NUK KËNDON RADIO KLIKO NË PLAY

Stafi në Radio

ne jemi ata që kujdesemi për disponimin tuaj

Leila Rekaj

Studio Qëndrore Angli

Ismet Ala

Studio 1. Angli

Agim Sejdiu

Studio 2. Belgi

Mihrije Isufi

Studio 3 . Kosovë

Linda Bajrami 

St.4 Gjermani

Programi i Natës

SKEMËN PROGRAMORE GJAT GJITH JAVES MUND TA SHFLETONI ME POSHT

 

E HËNË

Urime Përshëndetje & Emisioni tema të ndryshme & Hiti javës

21:00 – 23:00

E MARTË

Urime Përshëndetje & Emisioni tema të ndryshme & Hiti javës

21:00 – 23:00

E MËRKURË

Urime Përshëndetje & Emisioni tema të ndryshme & Hiti javës

21:00 – 23:00

E ENJETE

Urime Përshëndetje & Emisioni tema të ndryshme & Hiti javës

21:00 – 23:00

E PREMTE

Urime Përshëndetje & Emisioni tema të ndryshme & Hiti javës

21:00 – 23:00

E SHTUNË

Urime Përshëndetje & Emisioni tema të ndryshme & Hiti javës

21:00 – 23:00

E DIELË

Urime Përshëndetje & Emisioni tema të ndryshme & Hiti javës

21:00 – 23:00

RadioNatyra

Nr. Fix: +33 970 466 331
Viber: +44 7988 902 508
Skype: RadioNatyra

Angli

Coventry

Email i Radio’s

online@radionatyra.com

Orari i Programit

Hë.: 21:00 – 23:00
Ma.: 21:00 – 23:00
Më.: 21:00 – 23:00
En.: 21:00 – 23:00
Pr.: 21:00 – 23:00
Sh.: 21:00 – 23:00
Di.: 21:00 – 23:00

Na shkruaj me Formular

Pin It on Pinterest

Share This