RADIO NATYRA

Muzikë

Dëgjo HiteT Muzikore

 

ne jemi aty ku jeni edhe ju

Përshëndetje të nderuar dëgjues, RadioNatyra me program muzikor, kryesisht në shqip 24 orë me artist shqiptarë pran jush. RadioNatyra synon të ketë një program argëtimi cilësor, qe t’i argetojmë njerëzit anë e mban, e sidomos mergaten shqiptar, Një program që i dedikohet të gjitha shtresave të shoqërisë dhe të gjitha moshave. Nëse keni dëshira muzikore, na dërgoni përmes numrit Mobil Viber. Ju mund të na ndiqni përmes Ueb Faqes si hde përmes Facebook dhe përmes aplikacioneve Mobile për Android dhe iPhone shkarkoni aplikacionet ne Google Play Store Android dhe AppStore iPhone

Lista e Disa hiteve muzikore

Labinot Rexha ft. Dardan Gjinolli

by Labinot Rexha ft. Dardan Gjinolli | Ajo

Fatmir Sufa ft. Alberije Hadergjonaj

by Fatmir Sufa ft. Alberije Hadergjonaj | 1 Shans

Fatlume Popovci

by Fatlume Popovci | Kush ti mbushi syt me lot

Video Albumt

në ndërtim

në ndërtim

në ndërtim

Mos harroni një gjë!

Regjistrohu në Buletinin e Lidhjes RadioNatyra

Pin It on Pinterest

Share This