logo
Urimet dhe Pėrshendetjet


Ēdo natė duke filluar nga ora 20:00 deri nė oren 22:00
Duke ju mudėsuar tė gjihė ndėgjuesve qė tė urojnė dhe tė pėrshendesin mė tė dashurit e tyre.
Emision i cili mundeni tė beheni pjesė permes numrave te
Telefonit: +33 970 466 331
Gjithashtu mundeni tė na Kontaktoni edhe nepėrmjet Versionit
SKYPE:    RadioNatyra
Tė gjithė tė tjerėt tė cilet s'deshirojnė te kyqen ne Radio Live,kanė mundėsin tė shkruajn pėrshendetjet e tyre nė Posten elekronikee cila gjindet naltė tek Menu Dergo Urime.
Tė gjitha keto Ju Ofron Radio Natyra Falas.

Programi  i  RadioNatyra


Stafi I RadioNatyra

Leila Rekaj
Ali Rexhepi
Ermira Murati
Sami Krasniqi
Fatlum Berisha
Bedri Islami
Linda Salihu

Studio Qėndrore
Coventry(Angli)
Tel:
+33 970 466 331
Skype:
RadioNatyra


Studio 2
Suedi
Tel:
+33 970 466 331
Skype:
RadioNatyra

Studio 3
Tiranė
Tel:
+33 970 466 331
Skype:
RadioNatyra

Studio 4
Irlandė
Tel:
+33 970 466 331
Skype:
RadioNatyra

Studio 5
Gjermani
Tel:
+33 970 466 331
Skype:
RadioNatyra

Studio 6
Kosovė
Tel:
+33 970 466 331
Skype:
RadioNatyra

Studio 7
Slloveni
Tel:
+33 970 466 331
Skype:
RadioNatyra

Urimet dhe Pėrshendetjet

Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00Bedri Islami

Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja.
Emision i cili ju mundeson ti pershendeteni me te dashurit e juaj duke na kontaktuar ne numrat e Telefonit:

+33 970 466 331

Gjithashtu mundeni tė na Kontaktoni edhe nepėrmjet Versionit SKYPE:

   RadioNatyra

Te gjithe ata qe s'deshirojne te behen pjes e emisionit Live kane mundesin te na shkruajn urimet dhe pershendejtet e tyre ne Posten elekronike.

Emisioni i Nates

Nga Ora 22:00 deri ne Oren 24:00Ermira Murati

Duke u shoqeruar 2 ore te plote me tema te ndryshme.

Urimet dhe Pėrshendetjet

Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00Bedri Islami

Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja.
Emision i cili ju mundeson ti pershendeteni me te dashurit e juaj duke na kontaktuar ne numrat e Telefonit:

+33 970 466 331

Gjithashtu mundeni tė na Kontaktoni edhe nepėrmjet Versionit SKYPE:

   RadioNatyra

Te gjithe ata qe s'deshirojne te behen pjes e emisionit Live kane mundesin te na shkruajn urimet dhe pershendejtet e tyre ne Posten elekronike.

Emisioni i Nates

Nga Ora 22:00 deri ne Oren 24:00Linda Salihu

Duke u shoqeruar 2 ore te plote me tema te ndryshme.

Urimet dhe Pėrshendetjet

Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00Sami Krasniqi

Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja.
Emision i cili ju mundeson ti pershendeteni me te dashurit e juaj duke na kontaktuar ne numrat e Telefonit:

+33 970 466 331

Gjithashtu mundeni tė na Kontaktoni edhe nepėrmjet Versionit SKYPE:

   RadioNatyra

Te gjithe ata qe s'deshirojne te behen pjes e emisionit Live kane mundesin te na shkruajn urimet dhe pershendejtet e tyre ne Posten elekronike.

Hiti i Javes

Nga Ora 22:00 deri ne Oren 24:00Fatlum Berisha

Hiti i Javes
Duke perzgjedhur 5 kenge nga Stafi i Radio Natyra ju keni mundesin te votoni per kengen si pas deshires se Juaj.

Urimet dhe Pėrshendetjet

Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00Leila Rekaj

Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja.
Emision i cili ju mundeson ti pershendeteni me te dashurit e juaj duke na kontaktuar ne numrat e Telefonit:

+33 970 466 331

Gjithashtu mundeni tė na Kontaktoni edhe nepėrmjet Versionit SKYPE:

   RadioNatyra

Te gjithe ata qe s'deshirojne te behen pjes e emisionit Live kane mundesin te na shkruajn urimet dhe pershendejtet e tyre ne Posten elekronike.

Emisioni i Nates

Nga Ora 22:00 deri ne Oren 24:00Ali Rexhepi

Emisioni i Nates me tema te ndryshme.

Urimet dhe Pėrshendetjet

Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00Leila Rekaj

Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja.
Emision i cili ju mundeson ti pershendeteni me te dashurit e juaj duke na kontaktuar ne numrat e Telefonit:

+33 970 466 331

Gjithashtu mundeni tė na Kontaktoni edhe nepėrmjet Versionit SKYPE:

   RadioNatyra

Te gjithe ata qe s'deshirojne te behen pjes e emisionit Live kane mundesin te na shkruajn urimet dhe pershendejtet e tyre ne Posten elekronike.

Emisioni i Nates

Nga Ora 22:00 deri ne Oren 24:00Ali Rexhepi

Emisioni Kėndi Poetik

Urimet dhe Pėrshendetjet

Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00Fatlum Berisha

Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja.
Emision i cili ju mundeson ti pershendeteni me te dashurit e juaj duke na kontaktuar ne numrat e Telefonit:

+33 970 466 331

Gjithashtu mundeni tė na Kontaktoni edhe nepėrmjet Versionit SKYPE:

   RadioNatyra

Te gjithe ata qe s'deshirojne te behen pjes e emisionit Live kane mundesin te na shkruajn urimet dhe pershendejtet e tyre ne Posten elekronike.

Emisioni i Nates

Nga Ora 22:00 deri ne Oren 24:00Linda Salihu

Argetohuni me ne Te argetohemi se bashku duke ndegjuar kenget, barcoletat, poezit ... e Juaja.

Urimet dhe Pėrshendetjet

Nga ora 20:00 dei ne Oren 22:00Linda Salihu

Duke u shoqeruar 2 Ore te plota me urimet dhe pershendetjet e juaja.
Emision i cili ju mundeson ti pershendeteni me te dashurit e juaj duke na kontaktuar ne numrat e Telefonit:

+33 970 466 331

Gjithashtu mundeni tė na Kontaktoni edhe nepėrmjet Versionit SKYPE:

   RadioNatyra

Te gjithe ata qe s'deshirojne te behen pjes e emisionit Live kane mundesin te na shkruajn urimet dhe pershendejtet e tyre ne Posten elekronike.

Loja argetuese Po - Jo

Nga Ora 22:00 deri ne Oren 24:00Sami Krasniqi

Loja argetuese Po - Jo
Gjate lojes do tju shtrohen pyetje te shumta nga Moderatoret dhe ju sben te perdoreni fjalet PO dhe JO ato mundeni ti kompenzoni me fjalet (ashtu vertet mendoj etj.) sben te perseritet e njejta fjale me shume se 3 here.

                       Lajme nga Kosova
                       Lajme nga Shqipėria